Synttäriruno vuotiaalle prostituut

.

Synttäriruno vuotiaalle prostituut

SUOMI TREFFIT KIRJAUDU SISÄÄN JYVÄSKYLÄN HUORAT

Aihe vapaa ' , aloittaja sciurus vulgaris , Mitä kirjoittaisitte 1-vuotiaan synttärikorttiin, heh? En meinaa keksiä mitä kirjoittaisin. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Paljon onnea 1-vuotiaalle synttärisankarille!! Voi viude, mulla on jossain jemmassa ihana runo 1-vuotiaalle.. Heti löytyi, kun muistin alun: En tiedä mitään niin ihanaa kuin oman yksivuotiaan.

On kaikki suurta ja mahtavaa kun maailmaa hän valloittaa, sinisilmä, kultatukka, isän äidin oma kukka! Ei kultainen nuoruus jää unholaan vaan muistoissain jälleen sen luoksein saan. Tällaiset olen aikoinaan jostain googlettanut ja laittanut sitten talteenkin: Vielä tänään sinä painat varovasti jalkasi lattialle ja tunnustelet kestääkö se askeliesi painon Vielä tänään tarraat kiinni käsiimme ja liikut hitaasti samaan tahtiin kanssamme. Mutta riemastuneessa ilmeessäsi on jo lupaus huomisesta: Minä menen, minä juoksen, minä lennän eteenpäin!

Tään orkesterin esitys jää sulle varmaan mieleen. Taitavia muusikoita - ei mikään mene pieleen. Kuulen helinän kurjenkellon tuolta reunalta kukkaispellon. Niityllä aina aurinko paistaa, siellä mansikan herkkusuu maistaa. Runo pojalle Keinu, pieni kalamies unten lainehilla, tuuli yöllä verkot täyttää onnen ahvenilla. Nouse unilinnun selkään taivaan apajilla, pienet tähtikalat leikkii sinilainehilla.

Taivaan kultalaiva kulkee pilvisaaren rantaan, paina pieni kalamies pääsi kultasantaan. Äiti laulaa unilaulun suukon sulle antaa, pienen pojan uupuneen omaan tuutuun kantaa. Runo pojalle Tämä elämä on sinun , ei kenenkään muun, oma poikani xxx kuun. Tämä elämä on sinun, lainaksi vain Sinut hetkeksi vierelleni sain. Miten tietää hammaskeiju milloin tulla kannattaa? Miten se voi tietää sinne tyynyn alle kurkistaa? Tuskin se nyt kuitenkaan käy meillä joka yö, oishan siinä keijullekin liian raskas työ.

Kuitenkin, kun maitohampaan laitan tyynyn alle, se yöllä sieltä katoaa, eikä tiedä edes nalle, miten keiju hampaan vie, sen mihin kuljettaa. Se hampaan maksaa kuitenkin: Tahtoisin leikkiä tuulen kanssa ja kohota korkealle.

Tahtoisin palasen taivasta ja pilviä tyynyn alle. Tahtoisin juosta kuin tuulispää ja löytää sinisen saaren tai kiivetä korkean vuoren päälle ja omistaa sateenkaaren. Tahtoisin tanssia metsässä ja rakentaa majan puuhun. Tahtoisin saada myös hopealaivan ja purjehtia kuuhun. Kynää kuluu luonnollisesti varsin paljon, kun kirjoittaa niin pitkästi.

Tukka sikin sokin, silmät sikin sokin, hampaat sikin sokin ja nenä ihan lättä. Se on peikko Plättä, se sikin sokin jokin, josta pitämättä en voi olla, ja joskus kuutamolla sitä kosin, pyydän kättä! Tuletko kanssani korkealle pieniä hevosia katselemaan?

Tehdään tuohesta pienet länget ja tullaan alas ja valjastetaan. Ajetaan kissalla piispan pihaan, sanotaan niin, että ajatellaan: Lauri Viidan runosta mukailtu     Sukellusveneet, halitulijalla , uivat syvällä aaltojen alla, niitä ei näe edes liitävä lokki, niissä on kapteeni, puosu ja kokki, ne miettivät upotusasioita, minäpä en tahdo miettiä noita, kun minulla on syntymäpäivä. Kun olet syntynyt kesäkuussa, rannalla on Kun olet syntynyt kesäkuussa, on kesän Kiitosrunot Kutsurunoja Koulutielle Runoja lemmikille Lohdutusrunot.

Kukahan tänään onnittelut saa? No tietysti hän, joka kakun. BirgitMummu Promote Your Page. Ikään liittyviä syntymäpäivä onnitteluja lapselle: Synttärisivusto             Lapsen taulu - kymmenen käskyä vanhemmille. No tietysti hän, joka kakun kynttilät kerralla puhaltaa! Lapsen taulu - kymmenen käskyä vanhemmille klikkaa  tauluun. Lasten sivut Paljon puuhaa lapsille: Lasten runot syntymäpäivä, syntymäpäiväruno lapselle, lasten syntymäpäivä onnittelut, onnitteluvärssy lapselle, lasten syntymäpäivärunot ja värssyt, syntymäpäiväruno työlle, syntymäpäiväruno pojalle, synttärionnittelut tytölle, synttärionnittelut pojalle, onnittelut lapselle - syntymäpäiväonnittelurunoja, synttärirunoja.

Lasten ikäkortteja s-postiin, facebookkiin tai viestinä kännykkään täällä. Joitakin näistä runoista voi myös tulostaa korttina, katso täältä. Jaloissa hopeaballerinat, kaulassa heiluu sifonkiliinat.

Birgit Ahokas   Kurkista korttiin         Runo tytölle Kuljin kautta ahopellon poimin sieltä kissankellon. Se hiljaisella helinällään, pehmoisella kilinällään onnittelurunon keittää keijun mukana sen heittää tytölle kultatukalle pienelle sipsukkasukalle.

Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Keltapuku mehiläinen, pieni paksu pörriäinen kulkevi kukasta kukkaan, onnenpöly tarttuu tukkaan. Anna turrin mukaan tulla hauskempaa on siten sulla. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin         Nytpä tahdon olla ma pieni puutarhanhoitaja. Kurkistapa alle lehden, takkutukkaa ystäväkses pyydä!

Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Hiiri pianoa pimputtaa, kissa kitaraa rimputtaa, koiralla tassuissa rumpupalikat, lampaan soitin on tänään kalikat, kettu huiluun puhaltaa, susi torveen toitottaa, ilves lyö tassuilla tahtia, musiikissa on riemua ja mahtia.

Hauska eläinorkesteri tää Sulle onnittelut lähettää. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin               Runo tytölle Ballerina tanssii tossut sipsuttaen.

Sirosti ympäri pyörii, kaulaa kohottaen. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Nukkekodin huoneissa iloinen on tunnelma. Äiti lieden luona häärii, isä paketteja käärii, lapset jaloissansa pyörii, koko nukkeperhe hyörii, synttäreitä valmistaa kohta vieraat tulla saa. Birgit Ahokas Kurkista korttiin       Ystäviä minun ovat peikko sekä nalle yhdessä me piiloudutaan suuren peiton alle. Sieltä me hiljaa hiivitään vasta, kun kuuluu huhuilu mummolasta: Mummo jätskiä, kakkua, karkkia kantaa herkkuja monia kaikille antaa.

Sitten kun kaikilla täysi on massu, kiitokseksi ojennetaan mummolle tassu. Birgit Ahokas     Kurkista korttiin         Runo pojalle Ville heitti kuperkeikan mukaan pyysi siskon ja veikan. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Olipa kerran pikkuinen peikko , sellainen karvainen hupaisa veikko, jolla oli suopursut korvissaan ja elämän riemua varpaissaan. Mukaeltu Vuokko Paavilaisen runosta   Kurkista korttiin       Kuunvalossa lapseni nukkuu turvallisesti murtamaton rauha kasvoillaan.

Rakel Liehu     Jos mä onnen kiinni saisin, sinulle sen lahjoittaisin. Runo tytölle Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki, saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki. Helmi Tengman     Maan alla on matojen makuuhuone , musta, hiljainen tupa. Kaarina Helakisa     On xx: Näin sanotaan, ei tuota xx kiellä, ei liioin niitä laskekaan, - ei oikein osaa vielä.

Hän tietää, että missä käy, niin varpaat seuraa aina, ja vaikka niitä monta on, ne eivät mitään paina. Ne ovat ruusunpunaiset, on niissä pienet kynnet, ja rivissä ne seisovat kuin sotilaat, kuin sotilaat, ne ovat aika somat ja vallan, vallan omat! Birgit Ahokas     On xx: Sukellusveneet, halitulijalla , uivat syvällä aaltojen alla, niitä ei näe edes liitävä lokki, niissä on kapteeni, puosu ja kokki, ne miettivät upotusasioita, minäpä en tahdo miettiä noita, kun minulla on syntymäpäivä.

Voittaako Ferrari vai Renaultti, vai onko Laren sittenkin parempi? Birgit Ahokas   Kurkista korttiin     Aalloilla leikkii aurinkokeijut seurassa niiden laineilla leijut. Rannoilla kimmeltää kultajyvää timantin kirkasta, lämpöisen hyvää. Pursi lipuu ilman tuulen häivää, onnellista merkkipäivää! Birgit Ahokas     Kurkista korttiin           Lintu pieni keltanokka lentää korkealle, kaartaa siivin välkkyväisin sinitaivahalle.

Onnitteluviestin viethän kirjekyyhkyn lailla tämän päivän sankarimme kun asuu näillä mailla. Birgit Ahokas     Kurkista korttiin       Runo tytölle Apilankukkahameessa tanssin pitkin pihojen piennarta. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Leiki, lapsi armahin, aamun koittehessa.

Mehiläiset kukista mettä kerää, sisiliskot auringon paisteeseen herää. Birgit Ahokas   Kurkista korttiin               Runo tytölle Ballerina tanssii tossut sipsuttaen. Mukaeltu Vuokko Paavilaisen runosta   Kurkista korttiin       Kuunvalossa lapseni nukkuu turvallisesti murtamaton rauha kasvoillaan. Naiset pillu ja perse pajaana karvanen pillu elokuvat skypellä ilmaista thai hieronta nurmes äidin iso klitoris. Anna turrin mukaan tulla hauskempaa on siten sulla.