Mies miehelle tantra tampere

mies miehelle tantra tampere

Ei olla käytetty enää seksileluja tai -vempeleitäkään. Eikä kyse ole vain fyysisestä nautinnosta. Tantran ja siihen liittyvien joogaharjoitusten kautta Lindroosit tuntevat rakastuneensa toisiinsa uudelleen ja syvemmin.

Tantraa parisuhdeterapian sijaan Joogakoululla tantraan syventyy pareja laidasta laitaan tohtoreista duunareihin, insinööreistä opiskelijoihin. Vaikka Lindroosit suosittelevat tantran ja joogan harjoittamista kaikille, heidän mielestään se tekee erityisen hyvää niille, joilla on stressaava ja kiireinen työelämä tai joiden parisuhde ei toimi.

Jotta voisi rakastaa muita, pitää ensin oppia rakastamaan itseään. Pitää myös oppia tuntemaan ja hallitsemaan energiansa ja rentoutumaan.

Nämä asiat ovat keskiössä jooga- ja tantraharjoituksissa, joita Outi ja Christoffer tekevät. Rentoutumisen taito on avain kaikkeen niin rakastelussa kuin elämässäkin, mutta sen tarkemmin helppoja vinkkejä tantran harjoittamiseen Outi ja Christoffer eivät osaa määritellä.

Näitä harjoituksia ei voi oikein tehdä kotona ilman ohjausta ennen kuin tietää, mitä tekee. Tantrisessa rakastelussa yhteys kumppaniin on tärkein lähtökohta. Sitä voi harjoitella hakemalla yhteyttä kolmella tasolla: Tämä harjoitus tehdään ajan kanssa istuen sylikkäin niin, että silmät kohtaavat. Me elämme tantraa — se on meille elämäntapa, jossa rakkauselämä, terveys ja intohimo ovat tasapainossa, Outi kiteyttää.

Museonjohtaja Pentti Kronqvist ei ole pelännyt seikkailuita. Lapsuutensa köyhyydessä elänyt ja sieltä eteenpäin ponnistanut pietarsaarelainen Pentti Kronqvist loi elämästään seikkailun. Hänen elämänsä on ollut täynnä monenlaisia mielenkiintoisia retkiä, joissa niin hänen henkisiä kuin fyysisiä voimavaroja on koeteltu. Nyt kahdeksankymmentä täyttävä arktisen Nanoq-museon johtaja pohtii kuumeisesti mistä löytää työnsä jatkaja museolle. Taiteen katsominen on tärkeämpää kuin sen tekeminen.

Mäntän kuvataideviikkojen kuraattori Veikko Halmetojan elämässä kuvataiteet ja kirjallisuus ovat kulkeneet lähes aina käsi kädessä. Kirjallisuutta hän opiskeli lukion jälkeen Tampereen yliopistossa ja Mäntässä hän osallistui kaikkina nuoruusvuosina kuvataideleireihin. Nykyiset roolit kuraattorina, galleristina ja kriitikkona elävät sulassa sovussa samassa henkilössä.

Lista uusimmista Kuusi kuvaa ohjelmista ja linkit sivuille. Kuusi kuvaa kertoo vieraana olevan henkilön elämäntarinan kuuden hänelle tärkeän valokuvan kautta. Viisikymmentä vuotta täyttävä koreografi Hanna Brotherus on aina rakastunut tanssia. Kun hän oli nuoruudessaan katsomassa balettiesityksiä, hän itki lähes aina.

Kaipaus tanssin pariin oli niin kova. Vaikka tie ammattilaisuuteen oli mutkainen, elämäntyö tanssin parissa toteutui lopulta. Kuninkaalliset häät pidettiin Tukholmassa kesäkuussa Kaarle Kustaa tapasi tulevan vaimonsa Silvia Sommerlathin Münchenin olympialaisissa. Heidät vihittiin näyttävin kuninkaallisin häin Tukholmassa vuoden kesällä. Vuonna huhuttiin, että saatananpalvojat aikovat polttaa jonkin Seinäjoen kirkoista Provinssirockin aikana. Kirkkoja ei poltettu, mutta keskustelu satanismista jatkui vilkkaana ja mukaan vedettiin myös HIM-yhtye ja Ville Valo.

Siiri Angerkosken mittava ura sai päätöksensä tv-näytelmässä. Näyttelijä Siiri Angerkosken mittava ura sai päätöksensä tv-näytelmässä Aliisa. Sairauden laihduttama Angerkoski piirtää viimeisessä roolissaan koskettavan kuvan köyhän eläkeläisen arjesta. Topless-tarjoilijat olivat luvun lamavuosien muoti-ilmiö. Nousukausi go-gossa esiteltiin vuonna myös vartalomaalausta ja keskusteltiin naisten rinnoista.

Mitä mietit, Ronja Salmi? Ihminen pyrkii miellyttämään, jotta hänestä tykättäisiin. Saatamme usein ajatella, että jokaisella tulisi olla "parisuhde ja 50 hyvää ystävää". Olennaisinta ei kuitenkaan ole ihmissuhteiden määrä tai muoto, vaan yhteys ja kuuluminen: Ulkopuolisuuden tunne on yksi kipeimmistä tunteista, mitä ihminen voi kokea.

Tarkastellaanpa vähän lähipiiriämme ja sen laatua liikennevaloharjoituksen kautta. Suomen ylivoimaisesti suosituin rakkaudesta kirjoittava mies, Havaintoja parisuhteesta -blogin Sami Minkkinen on kulkenut pitkän matkan miellyttämisenhaluisesta tossukasta itsenäiseksi parisuhteen osapuoleksi. Nykyään Minkkinen uskaltaa jopa jäädä katsomaan televisiota, kun vaimo menee nukkumaan.

Minkkinen on tajunnut, että parisuhde ei kestä jos toinen jatkuvasti alistuu ja toinen käskyttää. Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Minkkinen uskoo, että liika kiltteys vaivaa monia suomalaisia miehiä. Emma haluaa olla vain ystäviä. Osa 1 Jotkut suhteet on luotu kestämään, toiset hajoamaan sanoihin: Fakta sekoittuu fiktioon ja tosielämä valtaa käsikirjoituksen, kun kolmekymppiset Emma ja Sami päättävät rakentaa ystävyyttä parisuhteensa savuaville raunioille.

Miksi kuitenkin vain ystäviä? Ja voiko ystäviksi edes oppia? Emma etsii ratkaisua apinoista, muinaisilta kreikkalaisilta, sanakirjasta ja filosofilta. Ystäväkirjeessä rap-artisti Asa Masan kirje ystävälle, jota ei ole vielä tavannut. Ingrid Tollgerdt-Andersson är aktuell med bok om relationer. Då man står där på kyrktrappan eller i samboskapets flyttdamm är ambitionen förstås ett lyckligt slut.

Vissa relationer har dock bättre förutsättningar än andra, säger Ingrid Tollgerdt-Andersson, aktuell med boken Relationer - himmel eller helvete. Jag och min kille har haft sex, och han knullade så hårt att jag fick blåmärken på mina lår och lite på höfterna. Och jag vågar inte säga att han gör det för hårt. Kan du hjälpa mig?

I våras efterlyste Svenska Yle berättelser om längtan och fick in tiotals berörande och skickligt skrivna texter. Materialet används för en dramaserie för webben som publiceras senare i år. Läs och njut av de fina bidragen. Pohdintaa Anthony Bourdainin merkityksestä ja kuolemasta. Viime perjantaina uutisoitiin, että Bourdain oli tehnyt itsemurhan hirttäytymällä 61 vuoden ikäisenä.

Kitchen Confidentialissa Bourdain kuvailee kaunistelematta kokemuksistaan ravintoloiden keittiöissä. Liikunta on ylivoimaisesti paras keino pitää aivot nuorena. Liikunta on ehdottomasti paras keino pitää aivot nuorina ja jopa nuorentaa niitä, sanoo Karoliinisen instituutin ylilääkäri Anders Hansen. Maksimaalisen hyödyn aivoille saa käymällä lenkillä kolme kertaa viikossa.

Egenland-ohjelma listasi viisi omaperäistä matkakohdetta. Kesäloma Suomessa eikä mitään ideaa minne menisi? Luuletko jo nähneesi kaiken? Katso lista erikoisista nähtävyyksistä ja yllätä itsesi! Aktiivisuus palauttaa paremmin kuin pelkkä löhöily. Loma riippumatossa pötkötellen voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta palautumisen kannalta se ei ole paras ratkaisu.

Lomalla kannattaa olla aktiivinen ja tehdä itselle mieluisia asioita. Jopa rankka urheilusuoritus voi olla palauttavampaa kuin sohvaperunana makaaminen, lupaa Työterveyslaitoksen erikoistutkija Satu Pakarinen.

Aku Ankalla piti olla housut, elokuvaohjaajien työmetodeista ei huudeltu, cokiksen myyntiä piti harjoitella kokonaisen viikon ja Laika-koirankin kohtalosta valehdeltiin.

Viisikymmenlukuvulla asiat olivat monella tapaa toisin, listaa Lasse Lehtinen. Muisti on kaiken perusta, sanoo runoilija Kaisa Ijäs. Hän tarttui teemaan, koska koki, että nyt eletään muistin murroksessa, hektisessä on-line kulttuurissa. Markku Kuhan mielestä ihmiset ovat kadottaneet aitouden. Markku Kuha on biodynaaminen maanviljelijä sekä puhtaan ja onnellisen ravinnon puolestapuhuja. Hänen mielestään ihmiset ovat unohtaneet luonnon ja ja aitouden, mutta muutos parempaan on jo käynnissä.

Piispaa Teemu Laajasaloa kiinnostavat teologia ja ihmiset. Kuusi kuukautta Helsingin hiippakunnan piispan virkaa hoitanut Teemu Laajasalo löysi aikoinaan eettisten kysymysten ja uskonnonopettajan innostamana tien teologian pariin ja kirkon töihin. Nokkelana älyniekkana ja huumorin rakastajana hän aikoinaan päätyi myös koko kansan tuntemaksi vitsiniekaksi televisiosarja YleLeaksiin. Vaativien tehtävien ja viimeaikaisten julkisuuspaineiden keskellä piispa Teemu Laajasalo rentoutuu parhaiten perheen parissa.

Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista. Joka jaksossa tehdään muutos yhdessä kodissa ja käydään tutustumassa kunnostettuihin taloihin. Sisustamisessa eletään uutta vuosituhatta, mutta vaikutteita on paljon luvulta: Kotien muutoksissa auttaa sisustussuunnittelija Pirkko Välikoski. Studiossa kohteita kommentoi Heimo Holopainen. Kersti Juva tunnetaan parhaiten urastaan suomentajana. Jos nämä ideat omaksuttaisiin nykyaikaisessa sivilisaatiossa ja niitä toteutettaisiin käytännössä, ne auttaisivat odottamattomasti selventämään epäselvyyksiä, joita meillä on avioliittoon ja seksuaalisuuteen liittyen.

Tämä näkemys avaa aistit ja siten paljastaa seksuaalisen kokemuksen mietiskelevän puolen. Hengityksen ratkaiseva merkitys on yksi tärkeistä avaimista tämän lähestymistavan ymmärtämiseen. Hengityksen täydellinen hallinta pranayama saavutetaan, kun sen rytmi pysäytetään spontaanisti ilman, että siitä on seurauksena elämän katoaminen.

Tämä tehdään siten, että annetaan hengityksen virrata sisään ja ulos vapaasti, puuttumatta siihen millään tavalla, mutta pysymällä terävästi ja jatkuvasti tietoisena prosessista. Hengitys alkaa hidastua siinä mittakaavassa, että sisäänhengityksen ja uloshengityksen liikkeet ovat melkein huomaamattomat: Tapamme hengittää määrittelee tapamme kokea ja elää elämämme. Hengityksen liikkumattomuus johtaa mielen kaavojen vritti-s häviämiseen, joka johtaa orgasmin liikkumattomuuteen.

Juuri niin kuin hengityksen mietiskeleminen hidastaa sen lähes liikkumattomaksi, rakastelun mietiskeleminen hidastaa sen pysäyttäen sen loputtomaksi orgasmiksi. Kehon prosessien hidastamisella ei ole mitään arvoa sinänsä: Aktiivinen seksuaalinen yhdyntä on vain epätäydellistä matkimista jostain, jonka tulisi tapahtua itsestään ei-puuttumisen asenteella.

Mietiskelemisen kannalta seksuaalinen rakkaus on paljastus. Kauan ennen orgasmia, seksuaalisuuden äkillinen nousu ilmenee kumppaneiden välillä säteilevänä lämpimän rakkauden vaihtamisena psyykkisellä tasolla. Tämä lämpö on niin voimakas, että heistä tuntuu kuin he sulaisivat ekstaattisesti toisiinsa. Siten seksuaalinen halu muuttaa itsensä mitä hellimmäksi ja kunnioittavimmaksi rakkaudeksi mitä kuvitella saattaa. Mietiskelevä seksuaalisuus saa aikaan sen, että on mahdollista spontaanisti havaita suhteemme Universumiin.

Tässä lähestymistavassa mies ja nainen ovat spontaanisti itsensä löytämisen polulla, tuomitsematta tai odottamatta mitään etukäteen, eläen intohimoisesti siinä mikä on olemassa tässä hetkessä.

Tänä suuren nopeuden aikana, ainoa tekninen pyyntö on se, että on tarpeeksi aikaa tai paremmin sanottuna varataan tarpeeksi aikaa. Tällä ei tarkoiteta vain sitä aikaa, mikä mitataan sekunneissa, tunneissa, päivissä, jne. Tämä on perustavaa laatua oleva olennainen asenne, jota ilman henkisyys on mahdotonta.

Tavallinen tapa lähestyä seksuaalisuutta on kiirehtivä, pakotettu tapahtuma, jossa naisen orgasmi on suhteellisen harvinainen ja miehen siemensyöksyä nopeutetaan ennenaikaisilla liikkeillä.

Tämä lähestymistapa on paljon helpompi naisille, johtuen heidän perusluonnostaan, joka on passiivinen, vastaanottavainen. Mutta kun mies tottuu tähän seksuaalisuuden henkiseen lähestymistapaan, hän voi pitkittää rakastelua loputtomasti, tarjoten naiselleen parhaimman mahdollisen tyydytyksen ja täyttymyksen yhdessä hyvin nopean ja syvän itsensä löytämisen ja valaistumisen polun kanssa.

Yksi mietiskelevän seksuaalisuuden ensimmäisistä askelista on kaikkein yksinkertaisimpien kontaktien syvyyden ja nautinnon löytäminen, sellaisten joilla ei yleensä katsota olevan mitään tekemistä seksuaalisen kanssakäymisen kanssa tai joiden katsotaan edeltävän sitä.

Esimerkiksi se, että löytää kauneuden siinä kun näkee rakastettunsa, koskettaa häntä, kuuntelee hänen ääntään. Tähän liittyy kuitenkin yksi ehto: Siten vastaanotettuna, ulkoinen ja sisäinen maailma latautuvat elämän uskomattomalla intensiteetillä ja havaitsemme, että omaan olemukseemme sisältyy, jossain määrin, ulkoinen todellisuus, joka heijastuu sisäiseen maailmaamme.

Idea mietiskelevästä seksuaalisuudesta löytyy japanilaisesta teeseremoniasta. Tämä seremonia, jolla on juuret ZENIN harjoittamisessa, yhdistää metafyysisen ekstaasin sosiaaliseen toimintaan, teen juomiseen muutamien hyvien ystävien kanssa. Teeseremonian aikana, kaikkein tärkein toiminta on jatkuva mietiskely — kaikki muu on toissijaista aivan alusta asti ja jokseenkin vähäpätöistä. On sääli, että suurin osa niistä jotka aloittavat TANTRAN harjoittamisen ja jopa niistä, jotka katsovat olevansa edistyneitä ajattelevat sen olevan taito, joka saavutetaan harjoittamalla joitakin tekniikoita.

Ei ole mitään saavutettavaa!

...

Sexikuvia finnish prostitutes

Ts escorts finland tallinnan hierontapaikat

Mies miehelle tantra tampere