Seksiä vessassa kaksplus eroottiset

Ei mutta teki kyllä sillon yhtä muodokasta vanhempaa naisopettajaa.. On kokemusta, koulun vessassa ylä-asteen 8. Ei ollut mikään paras kokemus, ahdisti harrastaa seksiä julkisella paikalla. Mä olin kans kasilla, ja kun olin menossa tukarille, yks poika otti mua kädestä kiinni ja veti mut siivous komeroon! Kyllähän se komero aika tilava oli ja kaiken lisäksi sisäpuolelta lukkoon laitettava. En edes tuntenut tätä nuorta, paitsi että se oli vinkkaillut pari päiväämulle silmää!

Siinä se poika sitten alkoi riisumaan mua ja alkoi nuolla mua! Vähän ajan päästä oika pani mua niin kovaa, että melkein sain organismin, mutta poika sai eka, ja lopetti siihen. Oli kyllä parhain pano ikinä! Tämän jälkeen olemme harrastaneet seksiä mm. Mutta se oli vain seksi suhde! Oispa meillä ollut tuollaista aikoinaan!!!

Kesällä terassikierroksen jälkeen olin menossa kotia päin kun matkalla törmäsin samalta suunnalta olevaan opettajattareen. Siinä käveltiin aamutunneilla, mietin ääneen et olisipa viiniä niin voitais kaataa lasilliset. Opettajatar sanoi että minullapa on ja vaihdoimme suunnan naisen työpaikalle. Kouluun takaovesta sisälle ja eikös sieltä pieni elysee pullo löytunytkin. Kuohari sopivasti laittoi uudelleen veret kiertämään ja kohta kiihkeenä suutelimme.

Kädet hapuili toistemme nautinnon lähteitä, alkoi aivan älytön suuseksisessio, vuorotellen tulimme finaaliin. Jälkeenpäin opettajatar pyysi että kohdaltamme tämä imuttelu saa jäädä yhteen kertaan, on jäänytkin, kai ymmärrätte mitä tarkoitan.

En aina ymmärrä , En koskaan omien oppilaiden kanssa mutta koulun ympäristöä on kyllä tullut käytettyä monestikin naisten iskemiseen. Tuntuu kiihottavan ympäristönä monia naisia! Lukiossa olen käyttänyt monesti omaa työhuonettani ja yliopistossa jatko-opintojen aikana vein silloisen salarakkaani muutamia kertoja vessaan sekä kirjoitushuoneeseen.

Oli kyllä erittäin kiihottavaa itsestäkin eikä koskaan jääty kiinni! Tai sitten ne kyylääjärunkkarit eivät jääneet koskaan meille kiinni. Voin suositella kokemuksesta että hauskaa on! En ikinä voisi kuvitella että omia tai muidenkaan oppilaita panisin kouluissa, kyllä pitää olla omaa ikäluokkaani. Tumma kaunis Belliina , Tunsin sen itsessäni, se oli minussa, - ihanaa Hulmuhelma , Tunsin sen muodon pakaroillani Eiratar , Tuntematon lähettäjä Rmrm , Tunturi Mopo mies , Tutkimusmatkani Villi Liidia , Tylsä iltapäivä Kertoja , Työpaikan pikainen ja kesähelteinen lemmenhetki Rmrm , Työpaikka seksillä Rmrm , Työpäivän aloitus netta , Uusin viesti Viestiketjun aloituspäivä Otsikko aakkosjärjestyksessä Vastausten lukumäärä Katseltu Ensimmäisen viestin tykkäykset.

Laskeva järjestys Nouseva järjestys. Kirjaudu tai liity jäseneksi, niin voit osallistua keskusteluun. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

. Virtuaalimaailma on tullut korvaamaan entisen emppiirisen kouluelämän. Tuhmempi mies Oli kyllä erittäin kiihottavaa itsestäkin eikä koskaan jääty kiinni! Seksiä koulussa Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä Kiia Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat 'aloittaja Ewi Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Totuus vai tehtävä, osa 9 homoerotiikkaa kääntäjä Oispa meillä ollut tuollaista aikoinaan!!! Tropiikin kuuma yö Herra Jack Ne angel escort seksitrehvit SImon asuntoon missä talon mies läpsii Paulaa persaukseen kun oli vielä vihanen melusta. Työpäivän aloitus netta Voihkin ihan tosi kovaa ja laukesin monta kertaa.

Seksiä vessassa kaksplus eroottiset

Seksiä vessassa kaksplus eroottiset