Seksiä ulkona iso mulkku

seksiä ulkona iso mulkku

..

Järvi oli hiljainen, uimme alasti, pesimme itsemme ja lähdimme kävelemään pyyhkeet yllämme kohti leirintäaluetta. Samassa pää ilmestyi oviaukkoon. Se oli tuntematon komistuksemme, edelleen ilman paitaa. Tuijotimme toisiamme ja tuota aikaisemmin kuolaamaamme miestä. Kommenti sai meidät pyrskähtämään nauruun kuin viisivuotiaat jotka juuri kuulivat tuhman sanan.

Kumarruin kuiskaamaan Sinille suojaten suuni kädelläni: Vähitellen housut lähtivät jalasta ja valkoiset boxerit paljastuivat niiden alta. Petellä selvästi seisoi hieman, hän pysähtyi katsomaan meitä ilmeisesti toivoen myös meidän riisuvan.

Lopulta Pete laittoi kädet takaisin boxereidensa reunalle ja alkoi vetää niitä alas, paljasten vähitellen kalun varren. Boxereiden matka jatkui alaspäin ja kun oletin kalun pään paljastuvan se vain jatkui…. Olimme kaikki kolme hiljaa, olisi pitänyt saman tien sanoa jotain, nyt Pete ei varmasti voinut olla tajuamatta että hänen alastomuutensa teki meihin molempiin vaikutuksen. Vaikeahan tuohon vartaloon kalua myöten oli olla reagoimatta ihastuneella katseella.

Säpsäytin itseni irti tuijotuksestani. Pete ja Sini tuijottivat minua hämmästyneenä, kunnes Sini hymyili ja tuntui tajuavan mitä haen takaa. Pete näytti hieman tuskaantuneelta mutta kääntyi lopulta ja paljasti meille tiukan pyllynsä käyden nelinkontin. Laskeuduin kumartuneen, alastoman miehemme päällemme, näykkäsin hänen korvalehteään hampaillani ja sanoin hiljaa, mutta kuitenkin Sininkin pystyen kuulemaan: Hymyilin Sinille joka yritti pidätellä hihitystään.

Pete käänsi päänsä minua kohti ja aikoi sanoa jotain mutta ennen kuin sanaakaan ehti tulla löin kämmenelläni lujaa hänen pyllyään ja huusin: Otin voidetta käteeni ja liukastin sillä hiusharjani pyöreän, peukalonpaksuisen varren. Kosketin voiteesta liukkailla sormillani hänen söpöä, sileää peräaukkoaan ja se värähti. Asetin harjan pään sen kohdalle ja aloin työntää sitä hitaasti sisään.

Pete äännähti tavalla, jonka voisi tulkita joko ahdistukseksi, tai mielihyväksi. Sini seurasi tapahtumia tarkasti silmillään.

Hitaasti työnsin varren yhä syvemmälle kunnes se oli kokonaan sisällä. Nyt minä nussin sinua ja sinä levität sitä persettä kiltisti ja mukisematta, onko selvä! Painoin vatsani kiinni harjaan ja pitelin siitä kiinni alkaen liikuttaa itseäni.

Olin kuin mies, harjan varsi oli kaluni. Tietysti lopulta, tiesin ja tunsin olevani nainen, pilluni oli litimärkä, tilanne kiihotti minua, nautin vallastani. Harja liikkui vaivatta voiteen liukastamana Peten tiukassa pyllyssä, näky oli itse asiassa varsin kiihottava. Kiihdytin tahtia mutta silti nussin häntä aika rauhallisesti, syvillä työnnöillä. Välillä läpsin noita kiinteitä pakaroita ja sain Peten älähtämään. Jatkoin kiihdyttämistä ja kunnes oloni oli kuin jäniksellä lopetin ja: Nyt emme pystyneet enää pidättelemään naurua vaan päästimme sen ilmoille, putosimme kippuraan makuupussiemme päälle.

Pete oli vielä kontillaan hiusharja pyllyssään, kunnes nousi polvilleen ja veti sen ulos. Vai miksi sun kalu nousi täyteen seisokkiin ja pysyi sellaisena kun sun pyllyä naitiin? Katsoimme Sinin kanssa omahyväisesti toisiamme ja kättelimme kuten onnistuneen työn jälkeen tehdään. Sini alkoi penkoa laukkuaan ja oli kuin Peteä ei olisikaan. Pete näytti tyrmistyneeltä, alistuneelta, oli hetken hiljaa, alkoi lopulta keräillä vaatteitaan ja siirtyi oviaukolle pukemaan.

Makasin selälläni, alastomana polvillaan olevien Peten ja Sinin edessä, vain Peten kiihkeä, vihainen hengitys rikkoi hiljaisuuden. Ehkäpä aivoissa ei enää veri kiertänyt sillä hänen kalunsa seisoi ylväästi, vaativana. Sini oli jähmettynyt säikähdyksestä paikalleen. Voihkaisin, en osannut varautua tähän lainkaan. Mieleni teki estää häntä mutta se tuntui liian hyvältä. Sini avasi kumin varovaisesti ja ojensi sitä Petelle. Hetken epäröiden, Sini tarttui tuohon isoon kaluun ja alkoi sovittaa kumia sen päälle, kunnes lopulta sai rullattua sen alas saakka.

Lopulta Pete päästi irti, Sinin huulet olivat vain senttien päästä tuosta mahtavasta peniksestä. Sini katsoi minua ja nyökkäsin hiljaa. Ja niin tuo iso kalu painui Sinin suuhun, jota hän alkoi imeä hitaasti, syvälle ja myös ilmeisen himokkaasti. Pete nautti ja voihki hieman, minä seurasin näkyä lumoutuneena, tuntien kuinka pilluni kostui yhä lisää.

Nännini olivat kovina pystyssä, hengitin kiihtyneesti, kuten näytti tekevän Sinikin. Samassa tunsin tuon kivikovan ison kyrvän pilluani vasten, voihkaisin ja katsoin vuoroin tuota mahtavaa kalua ja Peten palavia silmiä. Jos Peteä oli hänen mielestään kohdeltu huonosti niin tällaisen rangaistuksen ottaisin mieluusti vastaan. Kalu alkoi hieroa häpyhuuliani päältä päin, se liukui vaivatta edestakaisin märkyydessäni. Lopulta se asettui aukolleni ja alkoi työntymään. Sentti sentiltä tunsin täyttyväni ja huokaukseni syveni sen myötä.

Pete alkoi hitaan liikkeensä, jokaisella työnnöllä hänen lantionsa tuli kiinni minuun kyrvän painuessa syvälle ja olin ekstaasissa, välillä en edes muistanut Sinin läsnäoloa ja kun muistin en välittänyt.

Tämä tunne oli aivan liian ihana välittääkseni kuka näkisi ja mitä. Pete nussi minua lujaa, pilluani alkoi kihelmöidä, selkäni nousi kaarelle ja laukesin huutaen, tärisin kauttaaltani, kunnes retkahdin takaisin selälleni makuupussini päälle. Pete veti kalunsa sisältäni ja otti kumin pois. Hän ei ollut lauennut. Samassa tuo kalu oli huulillani. Osat ovat tainneet todella vaihtua, orja on noussut kapinaan. Mutta minulla ei ollut toistaiseksi valittamista, olin juuri saanut yhden parhaista orkuistani ikinä ja tässä olotilassa voisin imeä vaikka useampaakin kullia.

Nuolin ja imin innokkaasti, kun Pete otti uuden kumin, veti kalunsa suustani ja laittoi sen paikalleen. Pete sai hänet kiinni ja alkoi vetää pyyhettä Sinin yltä. Sini makasi vatsallaan alasti ja hiljaa, Pete hänen päällään, minä vain katselin. Tietäen kuitenkin että jos hän vahingoittaisi Siniä niin salakuljettamamme viinipullo iskisi häntä takaraivoon hyvin nopeasti. Sini makasi vielä paikallaan kunnes nousi hiljalleen polvien ja kyynärpäidensä varaan, pylly ilmassa.

Sini voihkaisi ja notkisti selkäänsä haluten selvästi sormen syvemmälle. Mutta sitä hän ei enää saanut, sormi vetäytyi aukolta ja tilalle tuli tuo iso kyrpä, jonka jättämä nautinto sykki vieläkin pillussani.

Hitaasti Pete työnsi kalunsa sisään ja alkoi panna rauhallisesti, pitkin työnnöin ja Sini voihki hiljaa niiden tahdissa. Oli mahtavaa nähdä kuinka seksikästä kaveriani naitiin, nuo ihanat rinnat heiluen ja kiinteä pylly vasten miehen sykkivää lantiota. Vein sormet pillulleni ja aloin runkata, samalla katsoen tuota vangitsevaa näytelmää. Tahti kiihtyi, kyrpä kiilteli märkänä pillun kiimasta, molemmat huohottivat kiivaasti, kuten minäkin.

Pete vei oikean etusormensa Sinin huulille, joka otti sen suuhunsa imien sitä kunnes Pete veti sen takaisin ja samassa työnsi sen Sinin peräaukkoon saaden aikaan kiimaisen huudahduksen, joka kuulosti melkein eläimelliseltä. Pete pani Siniä vielä lujempaa liikuttaen samalla sormeaan, jolloin Sini laukesi voimakkaasti nytkähdellen ja vaikeroiden. Nyt on kaikki hoidettu, ajattelin katsellen kuinka Sini lysähti makaamaan vatsalleen, sulkien silmänsä ja hymyillen raukeasti, jättäen Peten huohottamaan polvilleen ja hänen Hänen kalunsa seisoi yhä, laukeamatta.

Mikä Teräsmies, kuinka paljon meidän oikein pitäisi hänelle vielä antaa? Pete katsoi minua ja alkoi lähestyä. Liikahdin kohti ovea mutta Pete pysäytti minut. Tuntui että helpoin tie olisi antaa hänelle haluamansa.

Ja jokin ajatuksessa sai alapäässäni tuntumaan kummia väreitä. Sini makasi edelleen hiljaa, tyydytettynä. Toisin kuin tuo iso kalu joka oli edelleen hereillä, himokas. Käännyin kontilleni ja kasvoillani koitin esittää itsevarmaa, kuin minulle olisi yksi lysti mitä hän minulle tekisi. Osat olivat ehkä kääntyneet mutta täydellistä alistumisen tunnustamista hän ei minusta saisi. Tunsin voiteesta liukkaat sormet peräaukollani, ne hieroivat sitä kiihottavasti, painellen kevyesti.

Yksi alkoi painua sisään, nautin siitä mutta koitin olla näyttämättä sitä. Samassa Pete alkoi nuolla pilluani ja liikutti sormeaan edestakaisin.

Jos hän jatkaisi tovin en voisi olla laukeamatta, niin hyvältä tuo kahden herkän paikkani kiihottaminen tuntui. Ihana kieli ja pehmeät huulet pillullani, olin niin märkä, niin märkä…. Katsoin alapäähäni tuota seksikästä miestä ja huomasin että hänen kätensä oli ottanut paketista taas uuden kumin. Mikä ihmeen turvaseksipanokone tämä mies oli? Ei silti että valittaisin, mutta harvinainen tapaus tällainen AAaaahh vittu miten hyvältä tuo tuntuikaan, kieli leikitteli pillullani yhä nopeammin, kunnes lopetti.

Sormi vetäytyi anuksestani auttamaan toista kättä kumin vaihdossa. Sini oli vavahtunut ja katsoi meitä ja uusinta leikkiämme. Käännyin, odotin tulevan lievän pelon ja suuren kiihottuneisuuden vallassa.

Silloin jokin kova, liukastettu tuli peräaukolleni ja työntyi hitaasti pyllyyni. Se oli sama hiusharjani joka oli aloittanut kaiken. Nautin, edelleen, pilluni supisteli märkänä työntöjen tahdissa.

Siniä tapahtuma selvästi kiinnosti kun hän korjasi asentoaan saadakseen paremman näköalan. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Keho » Mistä tiedät, kun miehesi saa? Siis jos oletetaan, että mies ei vedän mitään showta mallia uuuuh-aaaah? Uuden miehen kanssa ollaan oltu sängyssä jokusen kerran jo, mutta en vaan taaskaan huomaa, osaa ja tajua.

On mennyt paremmin kuin eksän kanssa siinä mielessä, että olen ollut paljon avoimempi mm. Mutta onhan se laadullisesti aika vaatimatonta varmaan noin objektiivisesti tarkastellen. Mies on kokematon, minä huonosti motivoitunut Luulen, ettei kumpikaan välttis saa. Voisin tietysti kysyä jotain että hei tulixää jo, mutta se nyt ei ehkä ole kaikkein voitokkain lähestymistapa.

Hyvin useat miehet on mono-orgastisia mikä tarkottaa, että ejakulaatiollisen orgasmin jälkeen uusi orgasmi ei onnistu ja siksi peniksestä pakenee veri pois ja penis tuntuu hyvin aralta ts. Yleensä myös lantionpohjalihas supistelee kovaa miehen saadessa orgasmin mikä,on ihan hyvä indikaattori. No käske sitä sanomaan että "ah mä tuun". Ei sitä voi olla huomaamatta: D Kauhee mölinä eka huohotusta, sitten just laukeemisen aikana suht kovaäänistä vikinää ja ähkäisyjä ja taas huohotusta , penis "sykkii" ja sitten mies menee iha spagetiks.

Nii ja kulli veltoks. Viimeistää mäiskeiden valumisesta sen huomaa. Mitä tarkoitat tuolla, ettet huomaa? Siis eikö sen yleensä viimeistään siinä vaiheessa "tajua" kun mies lopettaa?

Vai onko ongelma nyt se, että mies tulee liian nopeasti, etkä ehdi tajuamaan sitä ajoissa, jolloin säkään et myöskään saa? Mulla ei ole miestä, mutta on mies, jonka kanssa olen nyt harrastanut seksiä jonkin aikaa. Joillakin kerroilla en välttämättä osaa päätellä etukäteen hetkeä, vaan saatan miettiä, että eikö se nyt vois jo tulla tai että onko se jotenkin turtunut, kun ei vieläkään tule. Silloin mies saattaakin yhtäkkiä tulla, ja se yllättää.

Joskus sitten sanoo "voi vittu Aaaarg" josta ainakin tietää. Siis aaaargh eikä siis aaaarg: Mä kyllä nykyisen seksikumppanin kanssa huomaan tosi selkeesti ku se laukee. Siis sen kuulee äänestä, hengityksestä, kaikesta. D Mutta oon ollu sängyssä sellasen piilolaukeejan kanssa. Sen kropan liikkeistä ei huomannu että se olis lauennu. Se oli vaa niinku lopetti yhtäkkiä. Kyllä sit ku mä vessaan menin nii tuli spermat ulos mut..

Se oli tosi outoo. Siemensyöksy voi tapahtua ilman kunnollista orgasmia. Ääntelyistä, siitä, et just ennen orgasmia tahti nopeentuu, supisteluista, siitä et seksi sen jälkeen loppuu, siitä et mun pitää hyvin pian päästä sit vessaan.

Ei oo tällä hetkellä miestä, mutta yleensä alkaa hengittää raskaammin, penis muuttuu vieläkin kovemmaksi ja tahti nopeutuu. Myös sykkimisen yleensä huomaa ja kun mies saa orgasmin hän lopettaa, myöskään spermaa ei voi olla huomaamatta. Jotkut tosin lopettavat tulematta, jos erektio ei pysy tai ei meinaa millään laueta. Viimeisin poikaystäväni tosin keskeytti hetkeksi silloin kun minä tulin, koska sain niin voimakkaita orgasmeja.

Joskus kysyin miksi hän lopettaa aina silloin ja hän vastasi "sie täriset niin paljon etten yksinkertasesti voi pysyä sisällä". Yleensä hän jatkoi vielä orgasmini jälkeen ja tuli itsekin. Mutta ei miehen orgasmia voi olla huomaamatta. Sperma on takuuvarma merkki ja se sykkiminen. Ei sitä siinä laukeamishetkellä huomaa. Yleensä myös lantionpohjalihas supistelee kovaa miehen saadessa orgasmin mikä,on ihan hyvä indikaattori Se minua tässä ehkä eniten hämääkin.

Joskus kun lopetetaan touhut, niin miehellä saattaa seisoa vielä, vaikka kaikki paikat on ihan spermassa. Eksällä meni laukeamisesta tyyliin pari sekuntia että yhdyntä olisi ollut ihan mahdotonta, kun ei enää seissyt.

Mistä tietää, kun miehen lantionpohjalihas supistelee? Aaaarg" josta ainakin tietää Olen usein päällä, joten en huomaa siitä, kun mies lopettaa. Samasta syystä miehen tahdinnopeutukset ja vastaavat ovat aika käyttökelvottomia vinkkejä Voisin joo tietty pyytää indikoimaan jotenkin, ainakin jos haluaa minun tekevän jotain. Ei saa mitenkään erityisen helposti, oikeastaan päin vastoin. Siis mies ei tule helposti, mutta tulee kuitenkin kun olet päällä? Eihän monet miehet tule välttämättä edes niin, että nainen on päällä.

Tai no mulla ainakin on niin, että mä saan ekana ja sen jälkeen sitten vaihdetaan yleensä asentoa. Vai ajatteletko, että mies varmaan tuli nyt, mutta ei sitten tullutkaan?

Eva angelina escort karvainen alapää

Seksiä ulkona iso mulkku

Ei ole vielä sauna valmis, huikkasin Matille joka tömisteli sisälle. Pariskunta tuli perässämme samaan poreammeeseen. Ensimmäisillä kerroilla puuhailimme höyrysaunassa. Nytkin olin ollut yksin jo melkein viikon verran ja alapäässäni tuntui kuumotusta. Pidän muutenkin kylpylöitä hyvin eroottisina paikkoina. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

MIES ETSII MIESTÄ EROTIC STRIPTEASE VIDEOS